devote.se


Genom eld, Bara för ikväll. Håll den tänd.

Vad händer i mitt liv just nu? Alldeles för mycket för att vara hemma och alldeles för lite för att skriva om. Jag är oftast ute i solen med fina vänner, i tisdags chillade jag och 5 andra vänner @ Karins hus. Mycket prat, skratt, gråt och en asdålig skräckfilm beskriver kvällen, ganska awesome. Onsdag segade man i stan innan vi tog bussen till smedby och chillade där ett tag.



Just nu sitter jag på balkongen och dör i värmen. Ska snart fixa mig iordning och dra mig mot stan. Hörs!

En puss till er som skriver anonyma och onödiga kommentarer, tack för att ni lägger er tid på mig.


So this is me swallowin' my pride.


California King Bed - Rihanna.

Jag blev väldigt sugen på att titta på gossip girl, och tydligen hade jag raderat första säsongen så jag fick ladda ner den på nytt. Den är snart klar så blir att titta några avsnitt innan jag ska sova. Hörs!

Not anymore, I'm not like before.


sjukligt gammal bild på mig och julius, finaste hon.

Nu har jag varit hemma nästan en timme, så himla skönt. Har inte varit hemma sedan igår eftermiddag. Igår drog jag in till stan och fikade, sedan spontan festade jag med Andrea och Pernilla ute i Lindö där jag även sov kvar. Idag träffade jag Julia i stan vid två och vi fikade på waynes och pratade om allt och inget. Drog sedan runt lite innan hon drog vid sex och jag satte mig på coffee med härligt folk. Nu ska jag hoppa i ett bad, slänga på en film och somna lite skapligt eftersom jag inte fått ordentlig sömn på länge. Hörs!

stop screaming, stop it.


Dagens.
- mot stan!

Men jag glömmer aldrig vad du gjort.

Jag ryser när jag tänker på det. Du slet ut min själ, stampade på den så att den gick i flera bitar, så att den aldrig skulle bli hel igen. Du tog min stolthet och tröck den till botten, för att jag ska få kämpa ännu hårdare för att någonsin få den tillbaka. Jag ryser av tanken när du skrek att det här är för att jag en gång sårat dig, jag minns hur du hånlog som om du ville visa att detta är det jag förtjänar, det här är straffet för allt dåligt jag någon gång gjort. Det hemskaste av allt var att du såg mig rakt i ögonen utan att vika av och sa.. du är inte det minsta värd.

RSS 2.0