För det är alla känslor som lever upp på nätterna.






Lite av det jag fick med mig hem idag när jag och mamma shoppade, orkade bara ta bild på det jag provade igen hemma.
Med detta säger jag gonatt!

jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd.

kommentar:
ah eller hur att du nästan fick 1000 läsare..

Svar:


Du får tro precis vad du vill.

han tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna.


Omringad av massor sockerbomber så har jag mysat ner i sängen för att bara ta det lugnt. Idag åkte jag hem i stort sätt direkt efter skolan, ganska skönt faktiskt. Idag var skolan ganska slapp och det kommer ju resten av veckan också bli. Imorn är jag ledig pågrund av lektioner man inte behöver gå på, så den enda lektionen vi har imorgon är engelska och där har jag och läraren redan gjort upp deal att jag kan jobba hemma, helt okej känns ju det. Onsdag skriker jag och resten av min skola för fulla halsar i stadium arena då det är gymnasieslag, slutar tidigt som attan också. Sen är jag från och med torsdag ledig tills måndag, härligt med stort H. hörs!

Natten är ung och jag ligger vaken.


Klockan är 21:52 precis nu, har massor av plugg.
Orkade aldrig göra mat förut så magen kurrar som en melodi.
Mitt rum är stökigt och det kommer det få vara ett tag.
Imorgon ska jag ta tag i att boka klipptid.
Något mer jag ska göra imorgon är att leta efter bikini, sommarkläder och underkläder.
Veronica Maggio spelas högt ur mina högtalare och det är underbart.
Jag funderar på att börja jobba på mitt nyårslöfte.
Jag vill göra en förändring, färga håret & helt byta stil.

You are my angel and you light up.


Minneskonserten.

Nu sitter jag och pluggar spanska, är sjukt trött och vet inte vart jag ska ta vägen. Tänker ta en paus nu och fixa lite nudlar eftersom jag inte ätit något vettigt idag. Hörs!

Jag kan inte tänka på annat än dig, dig & dig.

Jag älskar att att det är sommarlov om ungefär 3 veckor.
Det suger att oboyen här hemma är slut.
Jag saknar min älskling för mycket.
På senaste tiden har jag umgåtts med för sjukt underbart folk.
Jag behöver en tjejkväll med mina bästisar för det var alldeles för länge sen.
Jag kan inte sova om jag inte har tvn på.
Jag hatar ordet glasögon, jag kan inte säga det rätt hur mycket jag än försöker.
Om 22 dagar får jag träffa den finaste på jorden igen.
Igår slogs det besöksrekord här på bloggen och var uppe strax under tusen.
Just nu är min säng jätte fint bäddad så jag nästan inte vill sova i den.
Nu ska jag sluta med denna sjuka lista.
Ni har nyss läst några av mina tankar.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer.

Tjenare, drar ett inlägg innan jag somnar, eller så tar jag en nattpromenad sen. Idag har jag varit i stan och bara pratat med härliga människor. Fick en kommentar om bilderna från fotograferingen som jag gav er en smygtitt på, kan lägga upp några fler när de är redigerade, just nu har jag bara redigerat bilderna jag ska ha med i projektet till skolan. Hörs!

Fast när du strippar och klär av dig är det samma grej.


Bild från minneskonserten.

Kom nydligen hem, har haft en otroligt rolig kväll och helg också.
I fredags så hade jag och brudarna tjejkväll hos Karin med mycket snack och skratt. På lördagen drog vi därifrån runt halv två och åkte hemmåt. Jag och Julia hamnade hos mig ett tag innan vi drog oss vidare hem till henne där vi allvarligt talat spårade ur och det förvånar mig att hennes mamma inte la in oss på psyk.
Nu däremot är jag sjukt trött efter att ha sprungit runt som ett barn i en leksaksaffär. Hörs!

Jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen.


En smygtitt från dagens fotografering.

Sitter och väntar på mat, grillat. Idag har jag haft en otroligt slapp dag. Började med att bara sitta och chilla en  timme i skolan, sen drog jag ner till strömmen och fotograferade två kompisar till ett skolprojekt, sen drog jag hem, syveräääänt. Nu ska jag plugga lite grann. Hörs!

ingen världspolis, varje gång det blir en oljekris.


[Bilden är en länk] - random festbild.

Sitter och väntar på att kladdkakan i ugnen ska bli klar, blev så himla sugen när jag smakade lite hemma hos Julia. Idag var det skola, no shit sherlock? Började med Np i matte vilken var skrattretande lätt. Blev en lång lunch så klassen strosade runt i stan. Efter skolan drog jag ner till stan och drog en kaffe på coffee, sedan drog jag och Julia hem till henne och slog rekord i att sega. Nu är jag hemma, ska plugga vilket är mindre kul och sedan är det big brother. Hörs!

And I would have stayed up with you all night.

Varit upptagen som bara den i helgen. Utekvällar, minneskonsert och massa vasa häng. Nu ska det istället pluggas, dock väldigt svårt när jag absolut inte hittar grejerna jag ska plugga på. Har inte mycket mer att säga, får se om jag hittar lite bilder från helgen, hörs!

svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen.



Äntligen hemma, sitter på balkongen i sällskap med den sista kvällssolen och äter kycklingsallad. Musiken står på och jag njuter över att sitta barbent utan att frysa. Idag gick man i skolan från åtta till halv elva och två nationella prov stod på schemat. Drog sedan en snabbis på stan innan jag drog hem och bytte från alldeles för varma kläder. Annars har den mesta tiden idag spenderats i vasaparken under den varma solen med härligt folk. Hörs!

Ställ oss både på en våg och snart så flyger du.




Sitter och målar naglarna på balkongen, och nu ska jag tydligen börja fixa mig eftersom folk tjatar in mig till stan. Hörs!

Losing my mind, I nearly left the real me on the shelf.


Gammal fest bild.

Har sett fyra avsnitt av one tree hill och filmen Beauty Shop nu. Blev jätte trött av att ligga och glo på film, kan inte sova nu tyvärr utan nu blir det mat antar jag och sedan måste lite plugg göras. Hörs!

alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi glömt.



Usch, hemma idag pågrund av halsont osv. Jag hatar att vara hemma, finns ingenting att göra och tiden går jätte söligt. Jag kan inte heller åka in till stan eftersom jag varit hemma från skolan, så jag klättrar snart på väggarna av att bara ligga i sängen och glo in i väggen. Blir väll att sätta på några avsnitt av one tree hill så att tiden går lite fortare och sen får man väll ta tag i lite plugg. Hörs!

det liv vi måste klara av, och allt vi tog och allt vi gav.



Har inte skrivit på ett tag nu, men nu är det så himla mycket i skolan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu håller jag på att rensa ur min garderob och städa mitt rum, helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig och glo film, men plugg står på tur. Hela dagen har varit extremt jobbig, täppt i näsan, huvudvärk och hostat som en galning. Nationella i engelska på morgonen, gick väll sådär, sen var det förberedelser för nationella i matte efter det, gick lite bättre. Nu ska jag fortsätta med vad jag höll på med, hörs!

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.


Dagens. - finaste ansiktet.

Nu drar jag till bussen. Hörs senare idag!

Som, som så många gånger jag, lät dig gå hemifrån.


söt sommarbild.

Sitter nergosad i min soffa nu med världens sötaste brevid, sitter och glor på Rookie blue i väntan på något annat. Dagen spenderades inne i stan, massa skratt åt gårdagens händelser förgyllde min dag. Har inte mycket mer att skriva nu, så vi hörs kanske senare, eller imorn. Hejs!

har inte glömt vad du, har inte glömt vad du har gjort.


En fiestabild från tidig december.

Har slitit mig upp ur sängen, mår som jag förtjänar idag efter en trevlig valborg. Igår vinglade vi omkring i smedby hemma hos bästa crisse, drog oss mot mc innan vi checkade in karuseller i folketspark, sedan skulle jag hem men drog på spontan fest och fortsatte att vingla runt. Lördagen var fin, mycket fin.

Nu ska jag dra mig in i duschen, försöka att så snart som möjligt dra mig in till staden för en träff med det fina folket och ta mig en coffeekaffe, går ju inte att leva utan. Vi hörs snart!

RSS 2.0